Net als elke andere machine waarbij je temperatuur/koffiehoeveelheid/waterhoeveelheid/maalgraad zelf kunt instellen is het vrij eenvoudig om een kop koffie te zetten precies zoals jij dat wenst. Wat dat betreft presteert dit apparaat natuurlijk net zo goed als ieder ander apparaat met dezelfde instelmogelijkheden.
Grote pluspunt is de eenvoudige reiniging van bijvoorbeeld de lekbak. Dat hebben we wel eens anders gezien! De zetgroep (die trouwens exact hetzelfde is als bij de Siemens machine die we hebben gehad) is uitneembaar en af te spoelen onder de kraan. Voor reiniging en ontkalking heeft het apparaat automatische programma's (maar ook dat is niet uniek).
Het apparaat heeft echter een groot nadeel: de reservoirs voor koffie en water zijn verschrikkelijk klein. Als je met meer dan een persoon koffie drinkt moet je meerdere keren per dag (!) koffie en water bijvullen. We hebben de voorraadbus met koffie maar naast het apparaat gezet.... Vooraf hadden we dat al in een review gelezen, maar dat valt desondanks ook echt tegen.
Pluspunten
- Veel instelmogelijkheden
- Gemakkelijk schoon te maken
- Neemt weinig plek in
- Mooie vormgeving
Minpunten
- Echt veel te kleine reservoirs